Skip to content Skip to footer

27 Ian - Gabriela Atanasov & Horia Stan

Vă invităm vineri la SOSPIRO să petrecem o seară de catifea în nuanțe de albastru argintiu, în compania glamuroasei Gabriela Atanasov și a partenerului său de scenă Horia Stan, care ne vor oferi un spectacol cu muzică fantezistă.

Duo-ul Gabriela Atanasov și Horia Stan crează de trei ani muzica Disco. Deși inspirația versului curge pe sunete de synth-pop si new wave, ultimele piese la care lucreaza au influențe rave și techno. 

Horia este apreciat și ca fotograf si videograf, iar Gabriela este creatoare de conținut și de peste 10 ani este cunoscută pentru brandul vestimentar Sweet Paprika. Însă mediul creativ în care au avut șansa să se dezvolte le permite celor doi artiști să creeze videoclipuri care să cucerească publicul  și să schimbe estetica muzicii romanești. 

Suntem foarte entuziasmați că Gabriela Atanasov a acceptat invitația noastră de a susține în premieră la Sospiro și un moment acustic. Așa că la începutul spectacolului, artista va fi acompaniată de instrumentiștii bandului Goldies și va interpreta câteva melodii din propriul repertoriu și cântece de la Lucky Marinescu sau Edith Piaf. 

Show-ul Gabrielei va continua în duet cu Horia Stan și cu muzică disco, în care vom regăsi cunoscutele piese: “Noapte de catifea”, “Ionele dragă”, “Doi visători”, “Înainte să plec” și multe altele. 

Ne revedem vineri la Sospiro. Va fi cu desăvârșire o călătorie dulce picantă, alături de cei doi, spre Cosmos.🍸💫

Vineri, 27 ianuarie

La Sospiro, Piața Montreal Nr 11

Acces: 20.30

Show live: 21.30-23.00

Preț: 60 Lei

*Intrare gratuită pentru artiști

Rezervări: sospiro.ro / 0731304315