Skip to content Skip to footer

21 Aprilie - Panseluța Feraru & Orchestra Marian Ștefan

Vineri, 21 aprilie revine pe scena Sospiro cea mai catifelată voce: Panseluța Feraru și orchestra Marian Ștefan, așa că vă invităm la un regal de muzică lăutărească. 

🌹Protagonista noastră este una dintre cele mai cunoscute și iubite soliste de muzică lăutărească de pe meleagurile noastre. Prin vocea sa blândă și prezența de spirit inconfundabilă, Panseluta reușește să pună sufletul publicului pe jar și să-l topească, cu romanțe șarmante și cântece din folclor.

Vineri seara solista va interpreta la Sospiro melodii din repertoriile artiștilor: Romica Puceanu, Gabi Luncă și Dona Dumitru Siminică, dar și piese de la Edith Piaf, Charles Aznavour sau Gianni Morandi sau Aura Urziceanu si ne așteptăm la o compoziție ritmată și dansantă, asezonată cu șampanie sau vin roșu. 🥂

Ne revedem vineri în cadrul Sospiro de la The After 5, unde puteți servi și cina dacă doriți. 🌃

Vineri, 21 aprilie

Sospiro,- Blvd Kogălniceanu Nr 53, etaj 7

Acces: 20.30

Show live: 21.45-23.45

DJ :11.30- 2.00

 

Vineri 7 Aprilie - Tea Spike Live Show

Tea Spike Live Show & DJ Cristache After party @Sospiro

De la operă la glam rock. Și un mashup jazzy. Vinerea aceasta urcă pe scena Sospiro Tea Spike -o apariție cu o voce uluitoare. 

Tea Spike sau Teodora Buciu a revenit 

pentru o scurtă perioadă în țară din UK, unde s-a stabilit imediat după ce a căștigat Vocea României (în 2016). 

Artista și-a îndeplinit deja visul de a studia musical la London College of Creative Media; compune muzică și a lansat piesele: Time, Long black boots, Baby doll you need some rock’n’roll.

În cadrul show-ului Sospiro de vineri artista va parcurge un repertoriu sublim, de la operă la muzică pop-rock, interpretând la pian & voce pe lângă piesele proprii și “Lascia ch’io pianga” de Handel sau piese de la Dione Warwinck, Prince, Aerosmith, Gloria Gaynor, Alicia Keys, Tina Turner sau Lady Gaga.💌

Vineri, 7 aprilie. Tea Spike într-un performance incendiar la Sospiro din cadrul restaurantului-bar The After 5. 

Iar de warmup & after-party se va ocupa șarmantul DJ Cristache.🤩🌃

Vineri, 7 aprilie

Acces : 20.30

Show live :21.30-23.30

DJ Cristache: warmup & after party 

 

24 Martie - SFICHY & Paula Dancă

SFICHY & Paula Dancă. Un show de acordeon și voce. 

Săptămâna aceasta gravităm nerăbdători în jurul unui show de acordeon & voce, susținut de un duo extrem de atrăgător și talentat. 

Ne-am obișnuit ca acordeonul să ne trimită într-o zonă boemă, pariziană,însă de data aceasta nu vom călători prin Montmartre. 

Vineri seara ne aventurăm la Sospiro, cu Sfichy & Paula Dancă într-un show muzical contemporan, efervescent și cinematic. 

Sfichy a performat deja la Sospiro și pe alte scene din țară alături de muzicieni cunoscuți, însă artistul se va lansa în premieră la SOSPIRO într-un recital răvășitor.

În prima parte a serii Sfichy va interpreta solo câteva compoziții din muzica de film sau din Piazzola, Galliano, Monti, dar și ceva din folclorul rusesc. Iar în a doua parte a spectacolului, Sfichy & Paula Dancă, -o voce surprinzător de matură-, ne-au dezvăluit că vor interpreta piese din repertoriul Mariei Tănase, Horia Moculescu, Aurelian Andreescu și că ne mai pregătesc și alte surprize. 🔥🔥

Ne revedem vineri seara deasupra orașului. În noul cadru SOSPIRO de la înălțimea restaurantului THE AFTER 5. Vă oferim un show live în premieră, însă puteți servi și cina sau drinks, iar după aceea rămânem la dans cu DJ Cristache🌃

Vineri, 24 martie

SOSPIRO, -Blvd Kogălniceanu 53, etaj 7

Opening: 20.30

 

17 Martie - Zarug

Din 17 martie Sospiro își va desfășura show-urile live de blues, jazz, cabaret, pop & sesiunile de dans, dirijate de DJ Cristache la The After 5.

Noua locație invocă vibrația petrecerilor de la înălțime, fiind rooftop-ul unei clădiri moderne de pe bulevardul Kogălniceanu, cu un interior atrăgător, lumini pudrate și cu o priveliște minunată asupra Bucureștiului . 

Iar vineri, pe 17 martie, Zarug va urca pe scena noastră, așa că vă invităm să inaugurăm împreună noua perspectivă SOSPIRO cu un Razzle -Dazzle Cabaret Show. 🎩

Zarug ne va (în)cânta (cu) piese tribut din repertoriul lui Mr Charlie Chaplin, Liza Minelli, Dinah Washington sau Nina Simone, va interpreta și câteva compoziții sublime din musical-urile lui Sondheim, însă ne va surprinde și cu alte surprize muzicale.

Vă așteptăm vineri în noul cadrul Sospiro de la The After 5. 🌃

Înainte de spectacol puteți servi cina sau drinks, iar dupa aceea vă oferim cabaret & dans. 

P.S. DJ Cristache va purta pelerina sa din paiete și va orchestra un after-show party memorabil până târziu. 💕

Sospiro. Vineri, 17 martie

La The After 5, Blvd Kogălniceanu, Nr 53, etaj 7

Opening: 20.00

Show live : 21.45

Preț intrare show : 100 Lei

Pret intrare after show: 60 lei 

*Locuri limitate

Rezervări online: sospiro.ro / 0731304315

4 Feb - A.G. WEINBERGER

Pe 4 Februarie ne vom bucura din nou de prezența chitaristului A.G. WEINBERGER pe scena Sospiro și de stilul său ecletic, ce combină elemente din muzica clasică, jazz, blues și rock.

Probabil că artistul ne va surprinde și cu câteva piese de colecție din repertorii internaționale, însă ne vom delecta cu multe din compozițiile proprii din albumele “Nashville Calling” sau din ultimul său album, “ReBorn”. Pe  “ReBorn” regăsim piese de la shuffle până la big easy second line, de la pop blues până la baladă country sau jazz.

A.G. este cel mai mare interpret de Blues din România, a fost nominalizat la 7 categorii la Premiile Grammy și  a câștigat multe premii și distincții pentru muzica sa. Însă Weinberger și-a pus ampreta și în lumea teatrului, a filmului românesc și european. El a compus muzica pentru filmele: R. Nash „The Rainmaker” (1985), „Cenuşăreasa” (1986), Allen Ginsberg/Jacques Prevert „Death Father Blues” (1992), Camil Petrescu „Patul lui Procust” (1996).

Așadar, sâmbătă, 4 februarie, ne vom lăsa captivați de emoția si pasiunea artistului, care ne va purta alături de muzica lui.

28 Ian - Goldies

Goldies si-au mai facut apariția pe scena SOSPIRO și ne-au oferit un ansamblu de piese celebre din stilurile rock, pop și blues, din repertoriile : Beatles, Queen, Prince, Tracy Chapman sau Sting. 

Pe solista Luciana Răducanu, personajul principal al bandului Goldies, și pe colegii săi Radu Gheorghe (tobe și percuție), Ștefan Iuga (bas), Vali Andreescu (clape) și Viorel Petcu (chitară) îi revedem sâmbătă, pe 28 ianuarie.  

Luciana Răducanu s-a lansat la Vocea României, a activat ca solistă 6 ani în trupa de pop-rock alternativ Sahara și a mai cântat alături de alte nume sonore ale României. În 2019, artista începe să studieze chitara și compune piese, susținând adesea concerte acustice, și iată că în 2023, inspirată de spațiul și publicul Sospiro, își formează propriul său band pentru a performa constant la noi. 

La ultimul spectacol susținut de Goldies la Sospiro, publicul elegant a fost cucerit de muzica bandului nostru favorit și a dansat ore în șir. 

Acces : 20.30

Show live : 21.30-23.00 

Rezervări : sospiro. ro / 0731304315

 

27 Ian - Gabriela Atanasov & Horia Stan

Vă invităm vineri la SOSPIRO să petrecem o seară de catifea în nuanțe de albastru argintiu, în compania glamuroasei Gabriela Atanasov și a partenerului său de scenă Horia Stan, care ne vor oferi un spectacol cu muzică fantezistă.

Duo-ul Gabriela Atanasov și Horia Stan crează de trei ani muzica Disco. Deși inspirația versului curge pe sunete de synth-pop si new wave, ultimele piese la care lucreaza au influențe rave și techno. 

Horia este apreciat și ca fotograf si videograf, iar Gabriela este creatoare de conținut și de peste 10 ani este cunoscută pentru brandul vestimentar Sweet Paprika. Însă mediul creativ în care au avut șansa să se dezvolte le permite celor doi artiști să creeze videoclipuri care să cucerească publicul  și să schimbe estetica muzicii romanești. 

Suntem foarte entuziasmați că Gabriela Atanasov a acceptat invitația noastră de a susține în premieră la Sospiro și un moment acustic. Așa că la începutul spectacolului, artista va fi acompaniată de instrumentiștii bandului Goldies și va interpreta câteva melodii din propriul repertoriu și cântece de la Lucky Marinescu sau Edith Piaf. 

Show-ul Gabrielei va continua în duet cu Horia Stan și cu muzică disco, în care vom regăsi cunoscutele piese: “Noapte de catifea”, “Ionele dragă”, “Doi visători”, “Înainte să plec” și multe altele. 

Ne revedem vineri la Sospiro. Va fi cu desăvârșire o călătorie dulce picantă, alături de cei doi, spre Cosmos.🍸💫

Vineri, 27 ianuarie

La Sospiro, Piața Montreal Nr 11

Acces: 20.30

Show live: 21.30-23.00

Preț: 60 Lei

*Intrare gratuită pentru artiști

Rezervări: sospiro.ro / 0731304315

14 Ian - Goldies

Goldies au mai urcat pe scena SOSPIRO și ne-au încântat cu piese de colecție din stilurile rock, pop și blues, din repertoriile : Beatles, Queen, Prince, Tracy Chapman sau Sting. 
Pe solista Luciana Răducanu, personajul principal al bandului Goldies, și pe colegii săi Radu Gheorghe (tobe și percuție), Ștefan Iuga (bas), Vali Andreescu (clape) și Viorel Petcu (chitară) îi vom revedea adesea la noi, dar cel mai curând sâmbătă, pe 14 ianuarie. 
 
Vocea României a fost doar o etapă din drumul muzical al Lucianei Răducanu, cum au fost și alte colaborări. Artista a activat ca solistă 6 ani în trupa de pop-rock alternativ Sahara și a mai cântat alături de alte nume sonore ale României. În 2019, Luciana Răducanu începe să studieze chitara și compune piese, susținând adesea concerte acustice și iată că în 2023, inspirată de spațiul și publicul Sospiro, își formează propriul său band pentru a performa constant la noi. 
 
Vă așteptăm sâmbătă! 
 
Acces : 20.30
Show live : 21.30-23.00 
Rezervări : sospiro. ro / 0731304315

7 Ian - Trupa Jukebox

Petrecem prima sâmbătă din noul an la Sospiro cu trupa JukeBox, care ne promite Blues.

Jukebox a început în 1998 ca trupă de blues, sub numele de „Atlantic Blue”, adăugând Blues, Blues-Rock, Rock și Rock’n Roll în concerte și mai târziu un spectacol tribut de succes Blues Brothers, care a umplut clubul în 2005. Fiindcă și-au extins mai mult repertoriul muzical și numele trupei s-a schimbat în „Jukebox”. Cu toate acestea, dragostea lor pentru Blues este încă vie.
Abia așteptăm să-i revedem la Sospiro sâmbătă și în formatul lor inițial.

Acces :20.00
Show live: 21.30
Intrare gratuită
Rezervări :sospiro.ro / 0731304315

6 Ian - A.G. Weinberger

Pe 6 ianuarie, redeschidem ușile Sospiro în ritmuri galante de blues, avându-l invitat pe chitaristul și compozitorul A.G. Weinberger.
Artistul, selectat pentru nominalizare la 7 categorii de Premii Grammy și decorat cu ordinul Cultural în grad de Cavaler, ne va oferi vineri seară un regal cu piese blues, soul sau blues-rock din repertoriul propriu și din ultimul album, dar va interpreta și piese internaționale.
 
Pe albumul “ReBorn” regăsim piese de la shuffle până la big easy second line, de la pop blues până la baladă country sau jazz.
Weinberger și-a pus ampreta și în lumea teatrului, a filmului românesc și european. El a compus muzica pentru filmele: R. Nash „The Rainmaker” (1985), „Cenuşăreasa” (1986), Allen Ginsberg/Jacques Prevert „Death Father Blues” (1992), Camil Petrescu „Patul lui Procust” (1996).
 
Cu spectacolul marca  A.G Weinberger inaugurăm vineri și primul sezon din 2023 la Sospiro. Tot atunci îi veți cunoaște și pe muzicienii din trupa Goldies, care vor cânta adesea la noi.
Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem!
 
Sospiro, Piata Montreal Nr 11
Acces: 20.00
Show live: 21.30
Pret: 60 Lei
Rezervari : sospiro.ro / 0731304315
 

joi 15 dec. - mirabela dauer

✨Joi, pe 15 Decembrie, vom petrece o noapte printre stele cu Mirabela Dauer. Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică ușoară a anilor ’70-’80 vine la Sospiro să ne răsfețe cu șlagăre nostalgice de dragoste.✨🥂
 
🎼Dintr-un repertoriu ce numără peste 600 de melodii, artista va interpreta cele mai adorate și cunoscute, precum: “Te aștept să vii”, “Fruza mea albastră” sau “Ce dor mi-a fost de ochii tăi”. Cântece care ne vor plonja într-un festival sclipitor al deceniului șaptezecist.🤩
 
O prezență constantă pe scena divertismentului românesc, cu o carieră de peste 50 de ani,  artista continuă să ofere o mare de cuvinte dulci publicului de acum, cu muzica de atunci.💜
 
*Petrecerile de la Sospiro încep întotdeauna cu DJ Cristache și se prelungesc până târziu în noapte.🍸
** Iar momentele de răsfăț gastronomic sunt aduse de brandul de catering Flavour, așa că ne puteți contacta pentru a comanda preparate din meniul lor.
 
Joi, 15 Decembrie,
Sospiro, Piața Montreal Nr 11
Acces: 19.30
Show live: 21.00-10.00
Preț (se achită la intrare) : 60 Lei
Rezervări: www.sospiro.ro
Detalii & preorder gustări “aperitivo”: 0731304315

joi 8 dec. - paulina

Personajul extravagant cu care vă dăm întâlnire joia viitoare, ne propune un periplu stelar și magic, pe ritmuri orientale.
 
✨Paulina își face din nou apariția pe scena Sospiro, Joi, pe 8 Decembrie.💜
 
🎼Plină de gingășie, cu o voce blândă, misterioasă și senzuală, artista va cânta la Sospiro o serie de melodii memorabile, un melanj între ritmuri balcanice și electro – pop, cu influențe nouăzeciste. 
„Multe nopți”, “Cântec de dor”, “București”, “Kalinka” sau “Fetita ta de milioane” sunt doar câteva dintre melodiile cu care Paulina a făcut senzație pe scena muzicii românești.🔥
 
Știm deja că Paulina lucrează la un nou album și abia așteptăm s-o revedem joia viitoare pe scena Sospiro și sperăm că va devoala din misterul concentrat în jurul ultimelor vești.✨🤩
 
Spectacol live, Joi, 8 Decembrie
Sospiro, Piața Montreal Nr 11
Acces : 20.00
Show live: 21.00-10.00
Preț (se achită la intrare) : 60 Lei
Rezervări: www.sospiro.ro
Detalii & preorder gustări “aperitivo”: 0731304315
 
*Seratele Sospiro încep întotdeauna cu DJ Cristache și se prelungesc până târziu în noapte.
** Iar momentele de răsfăț gastronomic sunt aduse de brandul de catering Flavour, așa că ne puteți contacta pentru a comanda preparate din meniul lor.
 
*** Din respect pentru artiștii care performează pe scena noastră, dar si pentru personalul locației, Sospiro iși rezervă dreptul de a nu prelua rezervări în ziua spectacolului

joi 1 dec. - luciana raducanu

Ușile Sospiro sunt deschise celor rămași în București joia aceasta și vă așteptăm să celebrăm împreună 1 decembrie, în compania cântăreței Luciana Răducanu, acompaniata de bandul său & a lui DJ Cristache. 🤩✨

Vocea României a fost doar o etapă din drumul muzical al Lucianei Răducanu, cum au fost si alte colaborari. Artista a activat ca solistă 6 ani in trupa de pop-rock alternativ, Sahara și a mai cântat alături de trupa FiRMA sau alături de Cantemir Neacșu.

In 2019, Luciana Răducanu incepe sa studieze chitara, si compune piese, sustinand concerte acustice în noul format- Mazdrunga.

Cu Luciana aka Mazdrunga celebrăm si noi 1 decembrie la Sospiro.🔥
Artista va fi acompaniata in cadrul Mazdrunka, de Viorel Petcu, (chitara) & de Radu Gheorghe ( percuție) si împreună ne vor oferi maine seară un spectacol acustic cu cele mai emotionante evergreen-uri, însă Luciana va interpreta și câteva piese proprii în premieră la
Sospiro. ❤️

Joi, 1 Decembrie,
Sospiro, Piața Montreal Nr 11
Acces: 19.30
Show live: 21.00-10.00
Rezervări: www.sospiro.ro
Detalii & preorder gustări “aperitivo”: 0731304315

miercuri 23 nov. - alexandru burca & jezebel

🎼Miercuri, 23 noiembrie, vă dăm întâlnire la Sospiro cu un duo  fermecator: solista Jezebel & pianistul Alexandru Burcă.💕

🌹Izabela Barbu, alias Jezebel jonglează cu stiluri muzicale diferite, trecând într-o manieră dezinvoltă și pasională, de la muzica tradițională românească, la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica tradițională mexicană, de la muzica sacră la bell canto.

🎩Alexandru Burca este pianist la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian“ și spune despre el, că în tot acest timp a exploatat diverse genuri și stiluri până a ajuns să experimenteze senzaţii nebănuite. 

Artistii vor sustine la Sospiro miercuri seara un concert cu melodii de dor si de dragoste într-un cadru contemplator și o atmosferă de aventură fără sfârșit. Iar noi vom recunoaste piesele din repertoriul lor si sigur vom dansa pe : Amado Mio, Una historia de un amor, Besame mucho, Quisaz, Dos gardenias, Corazon loco.🔥

*Petrecerile de la Sospiro încep întotdeauna cu DJ Cristache și se prelungesc până târziu în noapte.

** Iar momentele de răsfăț gastronomic sunt aduse de brandul de catering Flavour, așa că ne puteți contacta pentru a comanda preparate din meniul lor.

Miercuri, 23 noiembrie

La Sospiro, Piața Montreal Nr 11

Acces: 20.30

Show live: 21.30-11.00

Preț (se achită la intrare) : 60Lei

Detalii & preorder gustări “aperitivo”: 0731304315

17 nov. - panseluta feraru - orchestra madalin stefan & ionica minune

Panseluța Feraru & Ionică Minune cu Orchestra Mădălin Ștefan @Sospiro

💕Am luat o pauză de respiro până joia viitoare pentru a ne concentra pe programul festiv care se va derula la Sospiro in lunile de iarnă, dar și pe următorul spectacol, ce promite să fie cel puțin grandios. 

🎬✨În seara de 17 noiembrie, pe scena Sospiro va urca cea mai catifelată voce: Panseluța Feraru. Artista va fi acompaniată de orchestra Mădălin Ștefan si de Ionică Minune.💫

🌹Născută într-o familie de lăutari din satul Liftești, Argeș, protagonista noastră este una dintre cele mai cunoscute și iubite soliste de muzică lăutărească de pe meleagurile noastre. Prin vocea sa blândă și prezența de spirit inconfundabilă, Panseluta reușește să pună sufletul publicului pe jar și să-l topească, cu romanțe șarmante și cântece din folclor.💫⭐️

🎼Joia viitoare, solista va interpreta la Sospiro melodii din repertoriile artiștilor: Romica Puceanu, Gabi Luncă și Dona Dumitru Siminică, dar și piese de la Edith Piaf, Charles Aznavour sau Gianni Morandi si ne așteptăm la o compoziție fină, ritmată și dansantă, asezonată cu șampanie sau vin roșu. 🥂

Alături de Panseluța Feraru si orchestra urcă și faimosul acordeonist Ionică Minune. Deci va fi o minune! 🎩

🎼Orchestra: Madalin Ștefan (clape), Marian Ștefan (clarinet) & Ionică Minune (acordeon)💫

💃🕺*Petrecerile de la Sospiro incep întotdeauna cu DJ Cristache si se prelungesc cu acesta până târziu.

** Din 17 noiembrie Sospiro va colabora cu brandul de catering Flavours, așa că ne puteti contacta pentru a comanda si servi la noi gustari delicioase “aperitivo”. 

Joi, 17 noiembrie 

La Sospiro, Piața Montreal Nr 11

Acces: 20.30

Show live: 21.30-11.00

Pret (se achita la intrare) :60 Lei

Rezervări: www.sospiro.ro

Detalii & preorder gustari “aperitivo”: 0731304315

3 nov. - giorgio ciabattoni

💃🕺Ideea unei serate italiene cu muzica live la Sospiro, s-a infiripat intr-o seara, la un restaurant din oras, unde canta Giorgio uneori. Oferind interpretari dedicate unor clienti de la mese, ne-a intrebat si pe noi ce melodie preferam si a ramas foarte placut surprins si emotionat cand l-am rugat : orice piesa de-a lui Califano!…

🎼Abia dupa un “Minuetto” am aflat ca Giorgio Ciabattoni a fost pianistul si prietenul lui Franco Califano.🎩 Si tot atunci l-am invitat sa ne cante joia aceasta la Sospiro! 💗

Impreuna cu Giorgio, care interpreteaza cele mai frumoase piese reper din muzica italiana, (de la ariile lui Pavarotti sau piese din orchestra lui Gino Paoli, pana la Califano sau Jovanotti), & DJ Cristache, care ne-a cucerit deja in serile de la Sospiro cu playlistul italo-nostalgic, am pus la cale pentru voi cea mai efervescenta petrecere din Bucuresti.

🎬💕VOLARE. Joi, 3 noiembrie. De la Sospiro in Italia anilor 50′-60′, dar si la San remo. Vor fi negronis, mult prosecco si dedicatii oferite publicului de duo-ul Giorgio Ciabattoni ( pian si voce live ) & DJ Cristache. 

*Sospiro va ofera o gustrare “aperitivo” din partea casei. 💕

Volare, Joi, 3 noiembrie 

Acces : 20.30

Show live : 21.30-11.30

Pret ( se achita la intrare) : 60 Lei

27 oct. - corina sirghi & Taraful Jean Americanu

In Bucuresti se instaleaza sezonul rece, dar la Sospiro abia acum incep petrecerile! Va vom dezvalui treptat programul nostru, insa pe langa show-urile efervescente de pian, cabaret sau electro-pop cu care v-am obisnuit, joia viitoare lansam si o serie de serate dansante cu muzica live de taraf.

🎼Joi, 27 octombrie, petrecem memorabil la Sospiro cu Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu.❣️

🌹Pentru nostalgici va fi si un set de romante & piese din folclor, interpretate in stilul vocal unic sau atemporal al Corinei Sîrghi, insa artista impreuna cu taraful, condus de acordeonistul Shaun Williams (zis Jean Americanu), Marian Mirea (vioară), Marian Șerban (țambal) și Cristian Mirea (contrabas), ne-au promis un show fermecator cu multe cantece de pahar si de petrecere, inspirate din muzica mahalalelor.🥂🍾🌹

Va asteptam joi seara sa inauguram impreuna sezonul seratelor dansante sau al petrecerilor pentru suflet de la Sospiro!❤️

Acces : 20.30

Show live : 21.30

Pret ( se achita la intrare) : 60 Lei

20 oct. - alexandra ungureanu

Alexandra Ungureanu revine joi pe covorul nostru rosu si pe scena 𝗦𝗼𝘀𝗽𝗶𝗿𝗼 si ne invita intr-un voyage muzical glamuros de la Bucuresti la Paris. ❤️

Din repertoriul artistei nu vor lipsi cele mai frumoase piese ale ei: “Lumea viseaza”, “Daca n-am fi impreuna”, “Vreau sa te uit” sau “Bate, bate”, insa Alexandra va interpreta si Zaz, Noir Desir si piese iconice din Parisul anilor ’70,. Vom recunoaste si Gainsbourg sau Francoise Hardy. ✨🌹

Joi. Dansam cu Alexandra Ungureanu . Si un voyage Bucuresti-Paris. Via Sospiro 🥂

Joi, 20 octombrie

Acces : 20.30

Show Alexandra Ungureanu: 21.45

Pret ( se achita la intrare): 60 Lei

*Intrarea gratuita pentru artisti

13 oct - Tibi Scobiola Band

Tibi Scobiola Band sunt recunoscuti pentru preluarile lor extravagante de la DJ Tiesto, The Macklemore, David Guetta sau The Chainsmockers, iar show-urile lor au ceva din efervescenta petrecerilor din sudul Frantei. 

Deci daca va doriti artificiile sau atmosfera party-urilor de la Saint Tropez, va invitam joi, 13 octombrie, la show-ul 𝐓𝐢𝐛𝐢 𝐒𝐜𝐨𝐛𝐢𝐨𝐥𝐚 𝐁𝐚𝐧𝐝 de 𝐥𝐚 𝐒𝐨𝐬𝐩𝐢𝐫𝐨!

Artistii apar 𝙞̂𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙢𝙞𝙚𝙧𝙖̆𝙡𝙞𝙫𝙚, pe scena Sospiro si ne-au pregatit un 𝒎𝒂𝒔𝒉𝒖𝒑 𝒅𝒆 𝒉𝒊𝒕𝒖𝒓𝒊 𝒂𝒄𝒕𝒖𝒂𝒍𝒆𝒔𝒊 𝒑𝒊𝒆𝒔𝒆 𝒄𝒆𝒍𝒆𝒃𝒓𝒆, iar noi va oferim o ambianta eleganta, signature cocktails, vinuri sau sampanie si ringul de dans. 

 

Joi, 13 octombrie, de la 20.30

Show Tibi Scobiola Band: 21.30

Pret ( se achita la intrare): 60 Lei

*Intrarea este gratuita pentru artisti

6 Sept - Paulina

Știam deja că numele ei e pe buzele tuturor sau că titlul piesei ei, „𝑭𝒆𝒕𝒊𝒕̦𝒂 𝒕𝒂 𝒅𝒆 𝒎𝒊𝒍𝒊𝒐𝒂𝒏𝒆” are un impact fenomenal asupra publicului din București. Însă la vestea că Paulina va cânta live cu band-ul la Sospiro, reacțiile celor apropiați au fost de-a dreptul euforice.
 
Așa că abia așteptam să vă invităm pe toți joi, 6 octombrie, la show-ul Paulinei de 𝐥𝐚 𝐒𝐨𝐬𝐩𝐢𝐫o.💕
 
Artista apare în premieră pe scena Sospiro în noul său format, cântând live, acompaniată de cajon & acordeon. 𝐂𝐚̂𝐧𝐭𝐞𝐜 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐫”, „𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢” 𝐬𝐚𝐮 „𝐊𝐚𝐥𝐢𝐧𝐤𝐚”, sunt alte câteva din 𝐡𝐢𝐭-𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭𝐞𝐢 electro-pop, care ne vor conduce sigur în cea mai senzorială zonă de dans.
 
Ne întâlnim joi seara pe covorul roșu de la Sospiro, pe care defilează cei mai apreciați artiști și cele mai extravagante personaje din București!
 
Joi, 6 octombrie
Opening :21.00
Show Paulina: 22.00
Pret ( se achita la intrare ) : 65 Lei
*Intrarea este gratuita pentru artisti

29 Sept - zarug

Joi urcă pe scena Sospiro ZARUG, așa că ne întâlnim pe covorul roșu în smoking sau în ținute elegante din paiete la un razzle-dazzle show de cabaret.

Zarug, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi și actualul moderator al show-ului de televiziune After Party de la Antena 1, este pasionat și de muzică, impresionând deja publicul românesc și ca solist vocal în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Pe scena Sospiro, Zarug va fi acompaniat de pianistul Radu Dumitriu și ne va (în)cânta (cu) piese tribut din repertoriul lui Charlie Chaplin, Liza Minelli, Dinah Washington sau Nina Simone, dar va interpreta și compoziții sublime din musical-urile lui Sondheim.

Ne vedem joi seara la Sospiro! La cel mai așteptat show de cabaret din București!

P.S. Și DJ Cristache va purta pelerina din paiete și va orchestra un after-show party memorabil până târziu.

Joi, 29 septembrie
La Sospiro, Piața Montreal Nr 11
Opening: 20.30
ZARUG Cabaret Show: 21.00
Preț (se achită la intrare): 80 Lei
*Intrarea este gratuită pentru artiști
Rezervări online: sospiro.ro

22 Sept - Alexandru burca & Iulia Burca

Blues. Jazz & Cabaret. Dar și poezie sau dans contemporan.
Joi seara, Sospiro vă invită la un show complet de piano bar, orchestrat de pianistul Alexandru Burcă.
 
Vor fi două sesiuni de live susținute de Alexandru & solista Iulia Burcă, care au compilat pentru Sospiro un repertoriu generos de piese recognoscibile blues sau jazz, interpretate de Dinah Washington, Ella Fitzgerald, Sinatra, Liza Minelli, Rihanna sau Aura Urziceanu.
 
Și pentru că în jurul conceptului Sospiro se conturează infinit de multe alte colaborări cu industriile creative, iar show-urile noastre mizează și pe improvizație, de joi revine în mijlocul publicului nostru și Cristina Tudor cu intervențiile sale fermecătoare de dans contemporan.
 
Iar spectacolul de pian de joi va oferi spațiu și unui act de poezie: Tatiana Ernuțeanu, poet și publicist, va recita în premieră pe scena Sospiro câteva poeme din noul său volum, Buletin de știri de blues, publicat în 2022.

Vă așteptăm!
 
Joi, 22 septembrie, de la 20.30
Spectacolul live începe la 21.00
Preț (se achită la intrare) : 50 lei
*Intrarea gratuită pentru artiști

15 Sept - JukeBox & Julie Mayaya

Dans, dans, dans. Joi inauguram noul sezon de live-uri Sospiro cu trupa JukeBox & Julie Mayaya si continuam petrecerea pana tarziu cu DJ Cristache.
JukeBox nu prea mai au nevoie de introducere, fiind consacrati pentru concertele lor memorabile din ultimii 20 de ani, iar din 2021, li s-a alaturat si Julie Mayaya, votata cea mai buna voce din Romania.
Joi, pe scena Sospiro, acestia vor sustine interpretari ale celor mai cunoscute hit-uri internationale si adaptari originale ale unor piese romanesti, alaturi de piesele lor originale.
Dupa show-ul Jukebox, ramanem si dansam cu DJ Cristache
 
Data joi, 15 septembrie ,20.30.
Concertul JukeBox incepe la 21.00
Pret intrare: 50 Lei
* Intrare gratuita pentru artisti