Skip to content Skip to footer

24 Martie - SFICHY & Paula Dancă

SFICHY & Paula Dancă. Un show de acordeon și voce. 

Săptămâna aceasta gravităm nerăbdători în jurul unui show de acordeon & voce, susținut de un duo extrem de atrăgător și talentat. 

Ne-am obișnuit ca acordeonul să ne trimită într-o zonă boemă, pariziană,însă de data aceasta nu vom călători prin Montmartre. 

Vineri seara ne aventurăm la Sospiro, cu Sfichy & Paula Dancă într-un show muzical contemporan, efervescent și cinematic. 

Sfichy a performat deja la Sospiro și pe alte scene din țară alături de muzicieni cunoscuți, însă artistul se va lansa în premieră la SOSPIRO într-un recital răvășitor.

În prima parte a serii Sfichy va interpreta solo câteva compoziții din muzica de film sau din Piazzola, Galliano, Monti, dar și ceva din folclorul rusesc. Iar în a doua parte a spectacolului, Sfichy & Paula Dancă, -o voce surprinzător de matură-, ne-au dezvăluit că vor interpreta piese din repertoriul Mariei Tănase, Horia Moculescu, Aurelian Andreescu și că ne mai pregătesc și alte surprize. 🔥🔥

Ne revedem vineri seara deasupra orașului. În noul cadru SOSPIRO de la înălțimea restaurantului THE AFTER 5. Vă oferim un show live în premieră, însă puteți servi și cina sau drinks, iar după aceea rămânem la dans cu DJ Cristache🌃

Vineri, 24 martie

SOSPIRO, -Blvd Kogălniceanu 53, etaj 7

Opening: 20.30

Presale tickets (online) : 70 Lei 

Pret la intrare: 90 Lei