Skip to content Skip to footer

TERMENI SI CONDITII
 
1. Conditii Generale
Utilizatorii site-ului sospiro.ro isi pot comanda de pe acest portal, bilete pentru evenimente artistice, achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

SospiroSoulSessions isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.
Prin utilizarea site-ului sospiro.ro, va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document. Aceste conditii se aplica si in cazul in care vizitatorul nu cumpara biletul direct de pe sospiro.ro, ci de la un punct oficial de vanzare, contractat de SospiroSoulSessions pentru a vinde bilete la evenimentele SospiroSoulSessions.

Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor, dar si regulile proprii locatiilor de desfasurare a evenimentelor.

Continutul si software-ul de pe acest site este proprietatea SospiroSoulSessions si este protejata de legile romane si internationale de copyright.
Orice incercare fraudoloasa de copiere/modificare/descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

2. Efectuarea unei comenzi
O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pasi:
– alegerea evenimentului si a biletelor disponibile in functie de categorie
– introducerea datelor personale.
– rezumatul comenzii, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
– confirmarea comenzii de catre sospiro.ro.
Toate comenzile rezervate online – sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate de catre utilizator

3. Plati si facturare
Biletele comandate pot fi platite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid.
Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala a fost efectuata si receptionata.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii – bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.

4. Procesarea si livrarea biletelor:
Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar biletele vor fi trimise prin email.
Comenzile clientilor care nu fac dovada platii sau care care nu contin coordonatele complete si corecte de livrare vor fi anulate.
Responsabiitatea sospiro.ro asupra comenzii inceteaza dupa ce biletele ce au fost livrate in conditii normale catre cumparator.

5. Deterioare, pierdere, retiparire
Clientilor nu le este recomandata transmiterea partiala sau totala, sub nici o forma, a imaginilor continand bilete achizitionate.
SospiroSoulSessions nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul in cadrul evenimentelor comercializate.
Accesul la evenimente se face dupa principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea in locatia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

6. Modificari, anulari, returnari
Mutarea spectacolului/evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.
Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii sau amanarii evenimentului pentru care a fost achizitionat.
In cazul in care un eveniment este anulat sau reprogramat, SospiroSoulSessions va returna cumparatorilor doar contravaloarea biletelor, taxa de procesare, neputand fi returnata.

In cazul anularii sau reprogramarii unui eveniment, contravaloarea biletelelor achizitionate prin mijloacele puse la dispozitie de SospiroSoulSessions poate fi returnata dupa cum urmeaza :
Detinatorii de bilete electronice vor primi suma platita deja pe bilete, mai putin taxele de procesare, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala.
Rambursarile se vor efectua numai in cazul in care acest lucru nu contravine termenilor si conditiilor impuse de organizator sau a locului de desfasurare. Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat.

Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie. In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, sospiro.ro isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare se poate realiza electronic, prin e-mail sau telefonic, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte.

7. Consimtamant privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal
SospiroSoulSessions prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatilor de marketing si publicitate specifice derularii activitatii noastre.
Utilizatorul accepta ca datele furnizate de el sa fie procesate electronic de catre sospiro.ro in vederea executarii contractului. De asemenea, utilizatorul este de acord ca datele sale sa fie folosite in limitele impuse de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Utilizatorul este informat ca acest accept poate fi revocat in orice moment.
Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la dvs. se refera la : nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail.
Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege. Informatiile vor fi folosite in scopul general al realizarii operatiunilor de marketing ale societatii, si, in special, in scopul derularii operatiunilor de vanzare-cumparare on-line a biletelor aferente diverselor evenimente organizate de/in colaborare cu SospiroSoulSessions.
In cazul in care refuzati furnizarea acestor date, vanzarea-cumpararea biletelor nu se va putea efectua.
Datele cu Caracter Personal vor fi controlate de catre utilizatori autorizati, identificati prin numele unic de utilizator. Partenerii contractuali ai societatii vor avea de asemenea acces la aceste informatii in scopul realizarii scopurilor prezentate mai sus. In cazul in care compania noastra, sau o parte din aceasta va fi vanduta, va fuziona sau va fi transferata in alt mod catre o alta entitate, acestea vor avea acces, in conditiile mentionate anterior, la Datele cu Caracter Personal. De asemenea, este posibil ca, in anumite circumstante, sa fie nevoie sa divulgam datele dvs. catre anumite autoritati legale si de reglementare (inclusiv autoritatile fiscale), catre contabilii, auditorii, avocatii sau alti asemenea consilieri externi ai companiei, sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de sisteme IT, organizatiile financiare etc). Vom putea divulga aceste date ori de cate ori legea o impune, sau in situatia in care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale.
Societatea noastra va putea colecta si stoca aceste informatii in orice forma. Acestea vor fi stocate pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii societatii. Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele minime de securitate impuse de legislatie.
In conformitate cu legea 677/2001, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:
– Dreptul de a va accesa Datele cu Caracter Personal
– Dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal
– Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale)
– Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.
Drepturile la care se face referire in alineatele de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate societatii noastre.
Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la Datele cu Caracter Personal referitoare la dumneavoastra, care urmeaza sa fie stocate, prelucrate si utilizate, si ca sunteti de acord ca aceste Date cu Caracter Personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii societatii.

8.Consimtamant
Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:
• Am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus si consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul articol.